Rapala 5 Ledli Kamuflaj Şapka

(0) Yorum - 0 Puan
Kategori
Stok Kodu
53566
Havale
689,39 TL (%5,00 havale indirimi)
*145,13 TL den başlayan taksitlerle!!
725,67 TL
Stoktan Teslim
  • 48 lümen
  • 40 saate kadar
  • 2 adet CR2032 pil

 Rapala’nın kamuflaj desenli ışıklı balıkçı şapkası Rapala 5 Led Camo Cap modeli. Gündüz gece fark etmeden kulanabilceğiniz bir şapkadır. 5 adet dahili led ışık mevcuttur. Ledleri tek tuş ile kolayca açılıp kapanabilir. 2 adet CR2032 pil ile çalışmaktadır ve değişim kolayca yapılmaktadır. Piller ürün içeriğine dahildir. 40 saate kadar yanmaktadır. 48 lümen ışık akısı yaymaktadır. Nefes alabilir yapısı sayesinde terletme yapmaz. 


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Rapala 5 Ledli Kamuflaj Şapka Kendinden led ışıklı balıkçı şapkası. Şapkaya özel olarak dizayn edilen 3 tane led ışık gece avlarında çok işinize yarayacak. Ultra parlak LED teknolojisi dünyanın 1 numaralı balıkçılık markası ile birleştirildi. Rapala şapka gece balıkçılığı için tasarlanmış 3 dahili LED ışığı bulunan harika bir yeni araç. Kolay açma kapama düğmesi ve 43 saatlik pil ömrü sunar. Yıkanabilir, pilleri kolayca değiştirilebilir, hafiftir. 53566
Rapala 5 Ledli Kamuflaj Şapka

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.