Seaguar Big Game Leader 15 m misina

(0) Yorum - 0 Puan
Stok Kodu
53561-55261
*157,59 TL den başlayan taksitlerle!!
787,97 TL
Kalınlık
0,74 mm. 0,80 mm. 0,91 mm. 1,05 mm. 1,28 mm. 1,57 mm.
Stoktan Teslim
Kureha Corporation Japonya tarafından üretilen en son florokarbon teknolojisine sahip görünmez misina, SEAGUAR BIG GAME, diğer üreticilerin gerek ''hard'' (sert) gerekse "soft" (yumuşak) tiplerine göre aşınmaya daha dayanıklı ve düğümlere daha elverişlidir, dolayısıyla da BIG GAME (Büyük Av) adı verilmiştir.
 
Akıntı, sırtı, dip avı, ağır jigging ve her türlü trofe avı için kullanılacak takımların hazırlanması için çok uygundur. 15m'lik çileler şeklindedir.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Seaguar Big Game Leader 15 m misina Kureha Corporation Japonya tarafından üretilen en son florokarbon teknolojisine sahip görünmez misina, SEAGUAR BIG GAME, diğer üreticilerin gerek ''hard'' (sert) gerekse ''soft'' (yumuşak) tiplerine göre aşınmaya daha dayanıklı ve düğümlere daha elverişlidir, dolayısıyla da BIG GAME (Büyük Av) adı verilmiştir. Akıntı, sırtı, dip avı, ağır jigging ve her türlü trofe avı için kullanılacak takımların hazırlanması için çok uygundur. 15m'lik çileler şeklindedir. 53561-55261
Seaguar Big Game Leader 15 m misina

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.